2006 Volleyball Coaches Clinic
March 24-25, 2006
Clinic Fee: · Pre-registered - $95.00 · At-the-door - $105.00 Fee includes: · Clinic admission, clinic notebook, special souvenir, coaches social, and coffee & bagels. Clinic Schedule: Friday, March 24th 5:00-5:30pm - Check-in at Memorial Coliseum 5:45pm - Movement Drills Prior to Stretching - Craig Skinner 6:30pm - Training 14-under KIVA team - Ron Kordes 8:0opm - Coaches Social Saturday, March 25th 8:30am - Coffee & Bagels 9:00am - Creating Direction & Motivation in Your Program - Diane Mendenhall 9:45am - Developing an Offense for Your Level - Robert Pulliza 10:30am - Functional Training for Volleyball Athletes - Stephanie Tracey 11:15am - Numerous Ball Handling Drills - Robert Pulliza & Jenae Dowling 12:00pm - Lunch Break 1:00pm - Wildcat Practice Session - Craig Skinner & Staff 3:00pm - Clinic ends Clinic Staff: Kentucky Volleyball Staff Craig Skinner - Head Coach Robert Pulliza - Assistant Coach Jenae Dowling - Assistant Coach Ron Kordes
KIVA Club Director
National High School Coach of the Year - Assumption H.S. Diane Mendenhall Assistant Athletic Director at the University of Nebraska Former Collegiate Coach Stephanie Tracey UK Volleyball Strength & Conditioning Coach For More Information Click Here: http://www.ukathletics.com/index.php?s=&change_well_id=2&url_article_id=17122